Harley's & Klassiekers

BIKES AND CLASSICS

SALES, STYLING, SERVICE & REPAIR

VOOR UW UNIEKE HARLEY DAVIDSON®, CLASSIC BIKE
& EXCLUSIEF STIJLVOL MOTORVERVOER

Styling, In- & Verkoop van Exclusieve Harley Davidson®, Oldtimer en Classic Bikes

Bikes and Classics is een onafhankelijk merk-specialist die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop, service & styling van klassieke- en oldtimer-motoren en hieraan gerelateerde accessoires en onderdelen. Wij leveren o.a. de meest exclusieve (classic)bikes van Harley Davidson®, BMW®, Norton®, BSA® en Sunbeam®. Door tijdens onze inkoop zorgvuldig te selecteren op kwaliteit, historie en technische staat, maken wij het mogelijk om een uitgebreide selectie betrouwbare exclusieve motorfietsen aan te bieden. Wij richten ons op de klant die iets meer wil… Een unieke en exclusieve Harley Davidson® of Europese oldtimer Classic bike… Tevens zijn wij Het adres voor Exclusief Motorvervoer, zoals Trouwvervoer, “Doe een wens”motor-rit.

BIKES AND CLASSICS

Voor de klant die net iets meer wil… Een unieke bike met een exclusieve look.

Bikes and Classics levert de meest exclusieve Harley Davidson®-,BMW®-, Norton®-, BSA®- en Sunbeam®-motorfietsen.

Aanbod en mogelijkheden

Bikes and Classics heeft altijd motoren op voorraad en het aanbod wisselt regelmatig. Wij proberen een gevarieerd aanbod neer te zetten, bestaande uit Softail-, Touring- en Custom-modellen. Ook klassieke Harley Davidson-, BMW-, Norton-, BSA- en Sunbeam-motoren passen in ons assortiment.

De aankoop van uw motor is een zeer persoonlijke kwestie. Het kan daarom voorkomen dat wij niet direct aan uw wensen kunnen voldoen.

Na een inventarisatie van uw wensen is het mogelijk dat wij met u een ontwerp-, leverings- of een zoekopdracht afspreken.

Wij beschikken over een dermate goede technische kennis en een schat aan ervaring waardoor wij alleen motoren inkopen die 100% in orde zijn. De bekende rotte appels, vage import en ex-schade bakken komen er bij ons niet in. Op die manier weet u dat u een kwalitatief goede motor koopt.

Tevens zijn wij dealer van Motorcycle Storehouse en Zodiac. Zo kunnen wij een compleet aanbod leveren van onderdelen en accessoires voor alle Harley Davidson motoren, Classic- en Custom-bikes.

Exclusief Motorvervoer

Voor Exclusief Motorvervoer bent u bij ons aan het juiste adres. O.a. Voor Trouwvervoer, “Doe een wens” motor-rit, “Een dag met een gouden randje”… Voor meer info: www.exclusiefmotorvervoer.nl

Schade-afhandeling taxatie en expertise

Ook voor schade-taxatie en expertise, bent u bij Bikes and Classics aan het juiste adres. Wij zijn een erkend expertise-adres en kunnen de schade aan uw Harley Davidson of oldtimer op de juiste wijze afhandelen met uw verzekering.

Onze motoren

De motoren worden standaard geleverd inclusief een Nederlands kenteken, krijgen een grote onderhoudsbeurt en worden voor de aflevering uitgebreid geïnspecteerd.

De motoren zijn tevens volledig naar uw wens aan te passen.

Maak een afspraak

Omdat de aankoop van uw motorfiets een zeer persoonlijke kwestie is, werkt Bikes and Classics graag op afspraak. Zo kunnen wij voldoende tijd voor u nemen en in alle rust uw specifieke wensen bespreken en afstemmen op uw budget. Vrijblijvend langskomen mag natuurlijk altijd.

Maak een afspraak zonder enige verplichting:

Telefoonnummer: +31(0)518-850107 of +31(0)6-81780930.

Welkom in onze HD- en classic-saloon

De Saloon van Bikes and Classics met continue wisselende voorraad van Exclusieve  Harley Davidson ® & Classic modellen.

Alle Harley Davidson ®  motoren hebben een Nederlands kenteken.  Van al onze motoren is de historie bekend.

100% eerlijke motoren en geen (ex)schade bikes. Op alle motoren geven wij minimaal 3 maanden garantie.

Onze exclusieve classic bikes

Sunbeam early S7 bwjr. 1948

In Antwerpen, “De diamantenstad”, hebben we deze zeer zeldzame en unieke Sunbeam early S7 bouwjaar 1948 gevonden. Dit is “one of a kind”.

Ooit zijn er slechts 2100 geproduceerd en dit is nr. 1470 (Framenr. S7 1470).

Deze 500 cc Engelse beauty verkeert in een onberispelijke staat. Technisch 100% in orde.

Inclusief diverse facturen en datumregistratie van Stewart Engineering, Belgische registratie en kentekenpapieren.

Prijs € 14.000

incl. afleveringsbeurt en volle tank

 

BMW R60/2 bwjr. 1967 met Steib TR500 zijspan bwjr. 1954

Een schitterende BMW R60 uit 1967 met een TR500 Steib zijspan (1954) in een zeer professioneel gerestaureerde staat met uitsluitend originele onderdelen. Deze combinatie verkeert in een absolute nieuwstaat. Motorblok, versnellingsbak en cardan zijn compleet professioneel hoogwaardig en vakkundig gereviseerd.

Matching motor- en framenummer. Motorinhoud 600 cc. Een schitterende unieke combinatie en een echte eyecatcher.
Een zeldzaam collector’s item.

Prijs € 24.950
incl. afleveringsbeurt en volle tank

Harley Davidson KH900 bwjr. 1956

Een unieke Harley Davidson bouwjaar 1956. Type KH900.

Motorinhoud 900cc. Originele Linkert carburateur en HD teller.

Een zeer zeldzame Harley Davidson die slechts 2 jaar is geproduceerd (1954 – 1956).

Deze KH900 verkeert in een hele mooie staat en start, schakelt en rijdt perfect.

Technisch 100% in orde. Nederlands kenteken.

Een absolute blikvanger en een zeer exclusief collector’s item.

Prijs € 17.500  incl. afleveringsbeurt, en volle tank

BSA B21 Deluxe bwjr. 1939

Een zeer unieke BSA B21 Deluxe, bouwjaar 1939. 1 cilinder, 250 cc.

Dit is de enige in Nederland. Wereldwijd zijn er nog maar enkelen. Dit type is alleen in 1939 geproduceerd (rond de 1000 stuks) en omdat de tweede wereldoorlog uitbrak werd de productie gestopt.

Deze motor verkeert technisch en cosmetisch is een uitmuntend goede staat. Start, loopt en schakelt perfect. Nederlands kenteken. Een zeer exclusief collector’s item!!!

Prijs € 9.950
incl. afleveringsbeurt en volle tank

Harley Davidson Liberator (WLC) bwjr. 1943

Een legendarische klassieker. Nu in onze Saloon; Een Harley Davidson Liberator WLC uit 1943. Motorinhoud 750 cc.

In een zeer professioneel gerestaureerde staat. Een waar pronkstuk!!!
Nederlands kenteken (originele linnen kenteken ook aanwezig).

De Harley Davidson WLC Liberator is een uniek stuk historie en inmiddels een zeer gewild beleggings-object. Originele Linkert carburateur, HD luchtfilter, HD teller en Harley Davidson original front fender mudguard. Een zeer professioneel gerestaureerde beauty met uitsluitend originele onderdelen.

Motor start, schakelt en rijdt zeer goed. Technisch 100% in orde.

Een absoluut zeldzame blikvanger en een zeer exclusief collector’s item.

Prijs € 27.000  incl. afleveringsbeurt en volle tank

Sunbeam S8 bwjr. 1955

Een schitterende Sunbeam S8 uit 1955 in een zeer professioneel gerestaureerde staat met uitsluitend originele onderdelen. Dit betreft een unieke motor die 50 jaar in het bezit van dezelfde familie is geweest. Alle historie en de uitzonderlijke professionele revisie is inzichtelijk en bekend.

Matching motor- en framenummer. Originaliteits-certificaat van Stewart Engineering zit er bij. Motorinhoud 500 cc. In een ongekende Concoursstaat!!!

Prijs € 12.950
incl. afleveringsbeurt en volle tank

Onze exclusieve Harley's

Harley Davidson Fat Boy 95th anniversary EVO bwjr. 1998

Een unieke EVO Softail uit 1998 met slechts 9578 km op de teller. Jarenlang is dit een topstuk uit onze privé-collectie geweest en zodoende is er nauwelijks op gereden.
Werkelijk in nieuwstaat. De 95th anniversary is een limited-production model. Dit is nummer 1133 van de totaal 3500 geproduceerde Fat Boy’s.

Motorinhoud 1340 cc. Carburateur-uitvoering (origineel Keihin CV-carb.) voor het “Echte Harley geluid.” Voorzien van alle originele 95th anniversary-logo’s en emblemen.

 O.a. big spoke 18 inch wielen, dik Fatbar stuur met interne elektra, diverse chromen covers, dikke koplamp- en spotlight-visors, originele luxe HD hendels, HD spiegels, schakelpegs, rempedaal, floorboards…. en nog heel veel meer….

Een absolute blikvanger te bewonderen in onze HD-Saloon. Een zeer exclusief collector’s item.

Prijs € 15.500  incl. afleveringsbeurt, volle tank en 3 maanden garantie

Harley Davidson FLSTC Heritage bwjr. 1999

Nu in onze Saloon een werkelijk unieke en in uitmuntende staat verkerende Harley Davidson FLSTC Heritage Softail bouwjaar 1999.
Tellerstand 9.336 Mls = 14.937 Km. Motorinhoud 1450 cc carburateur-uitvoering (voor het echte Harley-geluid). Kleur zwart metallic.
Een zeer luxe en complete Softail waarvan de historie bekend is. Jarenlang is dit onze demo-Harley geweest; o.a. Mammoth big spoke wielen (voorwiel 18 inch, achterwiel 16 inch) met RVS spaken en gepolijste RVS remschijven, dik stuur met interne elektra-bekabeling, luxe HD dashpanel, Nacelle koplamp, luxe lightbar achter, heel veel chromen covers, stuurklokje en temperatuur-meter, luxe oliedruk-meter, platinum gas- en koppelingskabel en remleiding, chromen as- en swingarm-covers, luxe spatbord-rails, highway-steps, luxe spiegels met geïntegreerde richtingaanwijzers en nog heel veel meer originele Harley Davidson accessoires…
 
Gereserveerd

Harley Davidson Softail bwjr. 2000

Een ongelofelijk mooie Harley Davidson Softail. Type FLSTF. Zeer exclusief gestyled. Bouwjaar 2000. Origineel 10.734 km gelopen.

Motorinhoud 1450cc.  Originele Keihin CV-Carburateur uitvoering.  
Dikke fishtail einddempers met een heerlijk donker geluid.

 Kleur Metallic Suede Green / Birch White. Origineel Nederland geleverd.

O.a. nieuwe Mammoth wielen met RVS spaken, voorwiel 21 inch en achterwiel 18 inch, nieuwe banden, dik Z-bar stuur met interne elektra, custom seat.

Een zeer exclusieve bike in nieuwstaat.

Prijs € 14.850  incl. afleveringsbeurt, volle tank en 3 maanden garantie

 

Harley Davidson XL1200C Sportster bwjr. 2009

In opdracht van een klant bieden wij deze Harley Davidson te koop aan.
 
Het betreft een Harley Davidson XL 1200C SPORTSTER CUSTOM.
Bouwjaar 2009.
Tellerstand 32.928 Km.
Motorinhoud 1200 cc.
Framenummer 5HD1CT3159K422565
 
Voorzien van fabrieksalarm incl. 2 x Fob en sleutels.
 
Een mooie, degelijke Harley Davidson Sportster 1200 voor jarenlang rijplezier.
Inclusief leren zijtas, scherm, nieuwe accu en onderhoudsbeurt.

Prijs € 7.100  incl. afleveringsbeurt, volle tank en 3 maanden garantie

 

Harley Davidson FLSTS Springer EVO bwjr. 1999

Een unieke Harley Davidson Heritage Springer uit 1999. 1 van de laatste Evolution-modellen. De beste motor ooit geproduceerd door Harley Davidson.  Slechts 29.360 km op de teller. Werkelijk in nieuwstaat. Een origineel Nederlands geleverde Harley Davidson.

Motorinhoud 1340 cc. Carburateur-uitvoering (origineel Keihin CV-carb.) voor het “Echte Harley geluid.”

Deze Harley Davidson is een absolute blikvanger en mooier dan nieuw. De originele tassen zijn tevens aanwezig.

Dit zijn inmiddels Harley Davidson klassiekers en een uniek collector’s item.

Prijs € 18.870  incl. afleveringsbeurt, volle tank en 3 maanden garantie

Harley Davidson Fat Boy Softail bwjr. 2002

Een schitterende Harley Davidson Fat Boy Softail in absolute nieuwstaat!!!
Type: FLSTF. Bouwjaar 2002 met slechts 7.982 km op de teller.
Historie is bekend.

Een origineel NL geleverde Harley Davidson. Geen (ex) schade en geen vage import. Een 100% eerlijke Harley. Prachtige blauw / zilver two tone metallic kleur.

Deze bike is mooier dan nieuw met heel veel luxe accessoires… o.a. Corbin zadel, nieuwe leren swingarm-tas, luxe HD grips, nieuwe valbeugel, luxe side mount kentekenplaathouder, nieuwe “old school” spiegels, dikke koplampring en nog veel meer. Originele Keihin CV-Carburateur-uitvoering voor het “echte” Harley geluid!!!
Motorinhoud 1450 cc. Fabrieksalarm (incl. 2 fobs).

Prijs € 13.850  incl. afleveringsbeurt, volle tank en 3 maanden garantie

 

Harley Davidson FLH Electra Glide bwjr. 1974

Type: FLH Electra Glide Shovelhead, bouwjaar 1974
cilinderinhoud: 1200 cc

Deze Shovelhead verkeert cosmetisch in nieuwstaat en is technisch 100% in orde. Matching motor- en framenummer.
Nieuwe originele Harley Davidson-teller uit 1974.

Compleet door ons gerenoveerd. Zeer mooie originele staat, met een aantal technische verbeteringen, zoals S&S-super E carburateur, handstarter, nieuwe startmotor, nieuwe electra en diverse nieuwe chromen onderdelen.

Een absolute blikvanger te bewonderen in onze Saloon. Een Exclusieve unieke motor. Nu al een zeer gewild collector’s item.

Prijs € 17.950  incl. afleveringsbeurt, en volle tank

Onze Privécollectie

Harley Davidson Heritage Softail EVO bwjr. 1995

Een unieke Harley Davidson Heritage Softail uit 1995. Slechts 9369 km op de teller. Werkelijk in nieuwstaat. Een origineel Nederlands geleverde Harley Davidson.

Compleet door ons gestyled met heel veel luxe accessoires en voorzien van exclusief leerwerk. Kleur: Aqua-Silver Metallic. Motorinhoud 1340 cc. Carburateur-uitvoering (origineel Keihin CV-carb.) voor het “Echte Harley geluid.”

Deze Harley Davidson is een absolute blikvanger en mooier dan nieuw. O.a. 80 spaaks 18 inch wielen, dik Fatbar stuur met interne elektra, diverse chromen covers, luxe spatbord-rail voor- en achter, dikke koplamp- en spotlight-visors, luxe hendels en handvatten en nog heel veel meer….

Een absolute blikvanger te bewonderen in onze HD-Saloon. Als u ook zo’n unieke Harley zou willen, dan bespreken wij graag de mogelijkheden.

Norton 16H bwjr. 1939

Een legendarische klassieker… Nu in onze Classic-Saloon.. De Norton 16H, ( ex British Expeditionary Force ) 500 cc, 1 cilinder uit 1939. In een zeer professioneel gerestaureerde staat. Een waar pronkstuk!!! Inclusief Nederlands kentekenbewijs.

Een zeer professioneel gerestaureerde Engelse beauty met uitsluitend originele onderdelen.

Motor start, schakelt en rijdt zeer goed. Technisch 100%.

Een absoluut zeldzame blikvanger en een zeer exclusief collector’s item.

Harley Davidson FLSTSCI Springer bwjr. 2006

Een zeer exclusieve en unieke Harley Davidson Heritage Softail Springer.
Type: FLSTSCI Softail Springer, bouwjr 2006.
Tellerstand: 9000 Mls ( 14.400 KM ),
cilinderinhoud: 1450 CC, kleur black-pearl metallic.
Extra’s: o.a. Half open uitlaten ‘Vance & Hines’, open luchtfilter ‘Carlini’, zeer veel verchroomde accessoires en toch een stoere basic uitstraling.
RVS gepolijste valbeugel, RVS gepolijst rack over achter-spatbord, RVS kenteken side-mount, leren swingarm-tas.
 
Een echte eye-catcher.
Deze zeer speciale Harley Davidson is in absolute nieuw-staat en inmiddels een collectors-item en een juweel voor de echte liefhebber.

BSA M20WD bwjr. 1943

Compleet door ons tot in de puntjes gerestaureerd;

Een unieke ex British War Department BSA M20 uit 1943.
Motorinhoud 500 cc, 1 cilinder.

Kosten nog moeite zijn gespaard om deze BSA in zijn oude glorie te herstellen.

Voorzien van originele gerestaureerde Smiths-teller.

Nederlands kenteken.

Een absolute blikvanger en een zeer exclusief collector’s item.

Harley Davidson model U 1200cc Flathead bwjr. 1947

Dit Harley-Davidson Model U uit 1947 is een klassieker aller tijden. Deze zijklepper is een oerdegelijk en betrouwbaar werkpaard. Voorzien van de originele M51 Linkert-Carburateur.

Harley-Davidson had zijn productiemethoden in 1936 gemoderniseerd en dat jaar aanzienlijke veranderingen aangebracht in zijn volledige modellenreeks.

Alle Big Twins deelden nu een nieuw chassis met een sterker frame, zwaardere gesmede stalen ‘springer’-vorken, dry-sump-motoren met de juiste oliepompen en nieuwe versnellingsbakken.

Terwijl de Knucklehead de leider in het assortiment was, waren de echte Big Twins de modellen U en UL met 1200 cc -capaciteiten en de UH met een 1340 cc -capaciteit.

Tevens voorzien van een originele (gerestaureerde) teller uit 1947.

Harley Davidson Heritage Softail EVO bwjr. 1997

Een unieke Harley Davidson Heritage Softail uit 1997. Slechts 19.345 km op de teller. Werkelijk in nieuwstaat. Een origineel Nederlands geleverde Harley Davidson.

Compleet door ons gestyled met heel veel luxe accessoires en voorzien van exclusief leerwerk. Kleur: Aqua-blue / birch white. Motorinhoud 1340 cc. Carburateur-uitvoering (origineel Keihin CV-carb.) voor het “Echte Harley geluid.”

Deze Harley Davidson is een absolute blikvanger en mooier dan nieuw. O.a. Mammoth big spoke 18 inch wielen, dik Fatbar stuur met interne elektra, diverse chromen covers, luxe spatbord-rail voor- en achter, dikke koplamp- en spotlight-visors, luxe hendels en handvatten en nog heel veel meer….

Een absolute blikvanger te bewonderen in onze HD-Saloon. Als u ook zo’n unieke Harley zou willen, dan bespreken wij graag de mogelijkheden.

Bikes and Classics / V-Twin Exclusief

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag: 13.00-17.30 uur
Zaterdag en Zondag: Op afspraak
Alle dagen op afspraak mogelijk.
Bij dringende zaken ff bellen, want we zijn ook wel eens te boodschappen…

 

Eigenaar: Dirk Spek
Telefoon: +31 (0)518 850107
Mobiel: +31 (0)6 81780930
Van anonieme nummers respecteren wij de anonimiteit en nemen wij niet op…

 

Nij Toerenburg 31
9076 MA Sint Annaparochie
(Friesland)

NAAR DE TOP

KvK-nr. 54175216
BTW-id: NL001393950B18
IBAN: NL82 TRIO 0254 5633 25

Copyright © 2024 Bikes and Classics    Friesland